Vijesti i događanja

Siromaštvo i nejednakost u EU

Hrvatska mreža protiv siromaštva, u suradnji s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu – Studijskim centrom socijalnog rada i platformom „Mreža hrane“, poziva vas na tematsku raspravu i promociju publikacije: „Siromaštvo i nejednakost u EU“ koja će se održati u petak, 19. veljače 2016. godine od 13 sati u prostoru Studijskog centra socijalnog rada, Nazorova 51 u Zagrebu.

Uvodničari skupa su prof. dr. sc. Nino Žganec, predsjednik Hrvatske mreže protiv siromaštva i predstojnik Studijskog centra socijalnog rada; Dubravka Rogić-Hadžalić, načelnica Sektora društvenih statistika Državnog zavoda za statistiku; Entoni Šeperić, koordinator Mreže hrane, i Mile Mrvalj, osoba s iskustvom siromaštva. Nakon promocije, pozivamo vas na druženje i izložbu fotografija Mile Mrvalja.

Publikacija „Siromaštvo i nejednakost u EU“ Hrvatske mreže protiv siromaštva tiskana je uz potporu Europske mreže protiv siromaštva i Grada Zagreba – Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Platforma “Mreža hrane” korisnica je potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u okviru Tematskog fonda Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0.